Actueel woningaanbod
Vorige | Volgende
Verkocht

Abtstraat 9 6211LS Maastricht

Deze woning is verkocht

Neem contact met ons op

043-8516188

info@smart-property.nl

Omschrijving

Maastricht, die prachtige stad aan de Maas. Die stad in het Zuiden van Nederland waar mensen elkaar ontmoeten en energie zorgt voor barstende creativiteit voor onderzoekers en makers. Maastricht wordt de stad van ontmoetingen en van levensgenieters genoemd. Een internationale universiteitsstad, compact en met style! Vrijwel middenin de stad is het Kommelkwartier gelegen. Dit stadsdeel, bekend van...

Kenmerken

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
2001-2010

Omschrijving

Maastricht, die prachtige stad aan de Maas. Die stad in het Zuiden van Nederland waar mensen elkaar ontmoeten en energie zorgt voor barstende creativiteit voor onderzoekers en makers. Maastricht wordt de stad van ontmoetingen en van levensgenieters genoemd. Een internationale universiteitsstad, compact en met style! Vrijwel middenin de stad is het Kommelkwartier gelegen. Dit stadsdeel, bekend van het pleintje ‘De Kommel’ is de kleinste wijk (qua oppervlakte) van de gemeente Maastricht. Derhalve eens te meer een stadsdeel met allure en onbekende gezellige straatjes en steegjes. Grenzend direct aan de binnenstad en het Jekerkwartier is dit gedeelte van de stad onder velen bekend als de wijk van het statige Kruisherenhotel, diverse monumenten evenals de wijk van de moderne architectuur van de Academie Beeldende Kunsten.

Middenin de wijk aan de rustige Abtstraat is het luxe moderne woongebouw ‘Castella’ gelegen. Hier gaat aangenaam, stijlvol en bourgondisch wonen hand in hand met de charme en dynamiek van het bruisende centrum van Maastricht. Tot in detail is aan alle gemakken gedacht. Uitvalswegen richting Hasselt, Aken en Eindhoven zijn snel te bereiken. Op loopafstand liggen tal van bezienswaardigheden, musea, restaurants en voorzieningen. SmartProperty biedt u momenteel de mogelijkheid te wonen in een luxe appartement aan de Abtstraat 9 C, 6211 LS Maastricht. Het veelzijdige appartement biedt de mogelijkheid tot luxe wonen, pied a terre en/of levensloopbestendig genieten door de faciliteiten van de zorginstelling om de hoek.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001-2010

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
115 m²
Overige inpandige ruimte
10 m²
Externe bergruimte
10 m²
Bruto inhoud
300 m³

Indeling

Energie

Foto's