Actueel woningaanbod
Vorige | Volgende
Verhuurd

Bosserveldlaan 43 6191SK Beek

Deze woning is verhuurd

Neem contact met ons op

043-8516188

info@smart-property.nl

Omschrijving

Centraal gelegen in de Euregio op een 15 minuten afstand van Maastricht, Heerlen en Sittard en nabij de diverse uitvalswegen ligt Beek. Hier, op de benedenverdieping van het statige pand gelegen aan de Bosserveldlaan, is een multifunctionele ruimte gelegen. Groen gelegen en voorzien van 4 eigen parkeerplaatsen met openbaar (gratis) parkeren aan de weg is deze locatie uitermate geschikt als kantoor,...

Kenmerken

Soort woning
Woning met kantoor/praktijk
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verhuurd
Aanvaarding
direct
Service kosten
€ 190 p/m
Bouwjaar
1991-2000

Omschrijving

Centraal gelegen in de Euregio op een 15 minuten afstand van Maastricht, Heerlen en Sittard en nabij de diverse uitvalswegen ligt Beek. Hier, op de benedenverdieping van het statige pand gelegen aan de Bosserveldlaan, is een multifunctionele ruimte gelegen. Groen gelegen en voorzien van 4 eigen parkeerplaatsen met openbaar (gratis) parkeren aan de weg is deze locatie uitermate geschikt als kantoor, praktijk, atelier of salon. Evengoed kan deze plek met een kleine, door de eigenaar te verrichten, aanpassing perfect als appartement worden gebruikt.

INDELING
Via de Bosserveldweg alwaar 4 parkeerplaatsen gelegen zijn komt u bij de entree van het pand. De ruimte tot aan het trottoir hoort bij het appartement en kan met een kleine aanpassing als buitenruimte fungeren. Binnen is er direct een open ruimte die thans middels een kastenwand is gescheiden. Hier zal een keukenblok worden voorzien waardoor hier een gezellige leefkeuken ontstaat direct aan de tuin gelegen. Tevens is hier een separate ruimte als bijkeuken met de witgoedaansluiting en het eerste gastentoilet. Vervolgens is er de eerste open ruimte met een separaat gedeelte. Met een eenvoudige aanpassing (het weghalen van de niet dragende wand) kan hier de riante living worden gecreŽerd of blijft de ruimte zoals deze is en ontstaat er een tweede slaapkamer. Hier achter is een tweede grote ruimte (slaapkamer) met berging waar de badkamer zal worden gecreŽerd en het tweede toilet.

BIJZONDERHEDEN
- Representatieve ruimte
- Goed onderhouden en instapklaar
- Per direct beschikbaar
- 120 m2

WAT TE DOEN TEN TIJDE VAN CORONA?
Lees: https://www.smart-property.nl/corona-makelaar.html zodat wij u optimaal van dienst kunnen zijn.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Vermelde maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 190 p/m
Status
Verhuurd
Aanvaarding
direct
Waarborgsom
€ 1800

Bouw

Soort woning
Woning met kantoor/praktijk
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1991-2000
Dakmateriaal
pannen

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
120 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
32 m²
Bruto inhoud
300 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
5

Energie

Buitenruimte

Tuintype
voortuin
Tuin
8 x 4 m
Oppervlakte
32 m²

Garage

Soort garage
parkeerplaats

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
op eigen terrein, openbaar parkeren

Foto's