Actueel woningaanbod
Vorige | Volgende

Cortenstraat 11 a 6211HT Maastricht

Huurprijs € 1.500 per maand

Neem contact met ons op

043-8516188

info@smart-property.nl

Omschrijving

Maastricht, die altijd zo bruisende stad waar mensen graag naartoe komen en zijn. Met een breed aanbod voor jong en oud verveelt men zich hier nooit. Niet voor niks dan ook dat deze befaamde plek meerdere malen is uitgeroepen tot beste winkelstad van Nederland. Gezellige straten, een goed winkelaanbod, mooie pleinen, bourgondische puurheid en gastvrijheid. Wie in Maastricht komt, blijft er...

Kenmerken

Soort object
Winkelruimte
Type
- Complete aanbod -
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Opp winkelruimte
90 m²

Omschrijving

Maastricht, die altijd zo bruisende stad waar mensen graag naartoe komen en zijn. Met een breed aanbod voor jong en oud verveelt men zich hier nooit. Niet voor niks dan ook dat deze befaamde plek meerdere malen is uitgeroepen tot beste winkelstad van Nederland. Gezellige straten, een goed winkelaanbod, mooie pleinen, bourgondische puurheid en gastvrijheid. Wie in Maastricht komt, blijft er terugkomen om de stad verder te ontdekken en te blijven beleven. Pittoreske straatjes, steegjes en oneindig veel knusse hoekjes. Voor de kenner is er het sfeervolle terras café Sjiek en het flaneren langs de Pieterstraat met haar veel gespecialiseerd winkelaanbod. Het is juist daar dat op het kruispunt met de Witmakersstraat en de Cortenstraat de grote etalageramen van dit statige winkelpand zijn gelegen. Thans in verhuur via SmartProperty makelaardij: Cortenstraat 11a, 6211 HT Maastricht.

INDELING
Dit zeer stijlvol gerenoveerde en uitermate goed onderhouden winkelpand is voor meerdere doeleinden geschikt. Grote etalages op een A2-zichtlocatie bieden de juiste reclame. Er is 50 m2 winkeloppervlakte met een magazijn en berging (40 m2).

BEGANE GROND
Vanaf de Pieterstraat komt u via een gesloten voordeur bij de entree van het statige pand. Grote ramen in het winkelpand alsook aan de Cortenstraat geven hier volop lichtinval. Eerst is er de entreehal die evengoed als wachtruimte kan worden ingericht. Vervolgens brengt een verdiepingshoge glazen deur u in de ruimte van 50 m2 die voorzien is van diverse licht- en elektriciteitspunten. Er zijn diverse inbouwkasten en de ruimte is uitstekend afgewerkt en daarmee instapklaar. Naast het winkelgedeelte is er een keukentje voorzien dat tevens als magazijn dienst kan doen. Hier is een toilet voorzien en de trap naar de kelder (40 m2).

BIJZONDERHEDEN
- Instapklaar
- 50 m2 BVO + 40 m2 magazijn/kelder
- Gelegen op A2-locatie
- Bestemming: detailhandel

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
nee
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
- Complete aanbod -
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Overige, Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
90 m²
In units vanaf
50 m²
Perceel
60 m²

Foto's