Actueel woningaanbod
Vorige | Volgende

Cortenstraat 4 6211HT Maastricht, centrum

Huurprijs € 2.200 per maand

Neem contact met ons op

043-8516188

info@smart-property.nl

Omschrijving

Er zijn zelden commerciële ruimtes in de binnenstad te huur die zó ontzettend goed opgeleverd worden, zó multifunctioneel geschikt zijn en bovendien: NIEUW te betrekken zijn. Niet voor niks dan ook dat dit bijzondere pand aan de Cortenstraat, gelegen zeer nabij het OLV-plein en tussen de Koestraat en de Pieterstraat, een tijd dicht is geweest voor een totale renovatie en make-over. Het bekende en...

Kenmerken

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelpand
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Opp winkelruimte
95 m²

Omschrijving

Er zijn zelden commerciële ruimtes in de binnenstad te huur die zó ontzettend goed opgeleverd worden, zó multifunctioneel geschikt zijn en bovendien: NIEUW te betrekken zijn. Niet voor niks dan ook dat dit bijzondere pand aan de Cortenstraat, gelegen zeer nabij het OLV-plein en tussen de Koestraat en de Pieterstraat, een tijd dicht is geweest voor een totale renovatie en make-over. Het bekende en vooruitstrevende Maastrichtse architectenbureau 'Transform' bedacht de optimale indeling van de benedenverdieping van deze prachtige locatie, wist oud zeer goed met modern comfort te combineren en creëerde dit optimum aan licht, ruimte en functionaliteit.

INDELING
De sfeervolle autoluwe flaneerstraat middenin het centrum nabij de gezellige horeca van de Koestraat alsook de boutiques aan de Pieterstraat maken deze locatie multifunctioneel geschikt.
Conform bestemmingsplan velerlei geschikt voor:
- Detailhandel
- (publieksaantrekkende) Dienstverlening
- Horeca in de categorieën 1 t/m 5 (conform gebiedsaanduidingen)
Graag informeren wij u over de mogelijkheden
- Kantoor met baliefunctie
- Cultuur en ontspanning, met daaraan ondergeschikte horeca
- Consumentverzorgende ambachtelijke bedrijvigheid (niet aan huis)
- Galeries en ateliers

BEGANE GROND
Direct bij binnenkomst herkent u de ultieme twist van het bewaard gebleven statige karakter van dit pand met haar ornamenten, hoge plafonds, de originele schouw en de ruimtelijkheid gecombineerd met hedendaagse luxe en design in zwart stalen deuren, strak wit gestucte muren, domotica en indeling. Veel lichtinval alsook goede isolatie en een hoogwaardig afwerkingsniveau dragen bij aan de representatie en beleving van deze plaats.

Bij de entree is er een behouden gebleven schouw als kenmerk van de authenticiteit van het pand. De volledige ruimte beschikt over kabelgoten waardoor gemakkelijk elektra, ICT en domotica door de gehele ruimte geleid kan worden. De doorgelegde lichte tegelvloer is tijdloos en makkelijk te onderhouden. Thans betreft het één open ruimte met openslaande deuren naar de achtergelegen patiotuin (32 m2). Als erecatcher is er hier de pomp van de waterput die tijdens de renovatiewerken is gevonden en professioneel is gerenoveerd en architectonisch is verwerkt in de ruimte.

Er zijn 2 gastentoiletten met een voorportaal. Ook is er een bergingruimte alwaar een douche is voorzien. Aanpassingen op de huidige indeling zijn uiteraard mogelijk en bespreekbaar.

SOUTERRAIN
Het souterrain (53 m2) hoort bij de begane grond en kan dienen voor opslag.

BIJZONDERHEDEN
- Nieuw opgeleverd
- NVO: 95 m2
- Patio: 32 m2
- Beschikbaar per 1 januari 2021
- Souterrain (53 m2)
- Desgewenst, in overleg met verhuurder, tegen meerprijs in te richten met horeca-keuken
- Privé parkeerplaatsen (in Bredestraat) beschikbaar

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelpand
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Maatschappelijkvastgoed, Overige, Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
95 m²
In units vanaf
95 m²
Perceel
194 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Maastricht
Sectie
B
Perceel
3258
Oppervlakte
194 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's