Actueel woningaanbod
Vorige | Volgende
Verkocht

Leon Hermanslaan 10 3621 3621 Rekem - Lanaken (B)

Deze woning is verkocht

Neem contact met ons op

043-8516188

info@smart-property.nl

Omschrijving

Niet voor niets dat de deelgemeente Oud-Rekem (B) als onderdeel van de gemeente Lanaken werd uitgeroepen tot 'Het mooiste dorp van Vlaanderen'. Men woont hier simpelweg graag. De idyllische dorpskern met het prachtige kasteel d'Aspremont-Lynden, de oude kerk en diverse historische gebouwen aan pleinen met terrasjes brengen u terug in de tijd. Het water, het nationaal park Hoge Kempen en de mooie...

Kenmerken

Soort woning
Bouwgrond
Bouwtype
N.v.t.
Status
Verkocht
Aanvaarding
direct
Ligging
Landelijk gelegen, beschutte ligging, aan rustige weg, aan park

Omschrijving

Niet voor niets dat de deelgemeente Oud-Rekem (B) als onderdeel van de gemeente Lanaken werd uitgeroepen tot 'Het mooiste dorp van Vlaanderen'. Men woont hier simpelweg graag. De idyllische dorpskern met het prachtige kasteel d'Aspremont-Lynden, de oude kerk en diverse historische gebouwen aan pleinen met terrasjes brengen u terug in de tijd. Het water, het nationaal park Hoge Kempen en de mooie natuurgebieden maken de omgeving een mooie uitvalsbasis om in alle rust te komen genieten of om af te schakelen. Aangenaam recreŽren, maar eens te meer een mooie plek om te wonen in privacy, rust en ruimte. Strategisch gelegen bij de uitvalswegen naar Maastricht, Hasselt, Luik, Eindhoven en Aken.

Op loopafstand van de idyllische dorpskern van Rekem, zeer nabij het centrum van Maastricht en prachtig groen omgeven ligt de Leon Hermanslaan. Het betreft een onderdeel van de herontwikkeling van Domein Oud Reckheim. Destijds zijn in het prachtige groene park met behoud van haar statige grote bomen diverse nieuwbouw apparementen, grondgebonden woningen alsook industriele loftwoningen in de oude gebouwen gerealiseerd. Hierbij mogen alle bewoners gebruik maken van het park dat gemeenschappelijk wordt onderhouden. Een gedeelte van de Leon Hermanslaan is ingedeeld voor exclusieve moderne villabouw. Hier op nr. 10 biedt SmartProperty de mogelijkheid voor het aankopen van een bouwperceel voor een nog te realiseren moderne villa waarvan een mogelijk ontwerp hier virtueel wordt weergegeven.

INDELING
Het straatbeeld vraagt om moderne architectuur waarvan het bouwvolume op de juiste afstand van de straat is geprojecteerd voor optimale privacy en zicht op de villa. Het ontwerp zoals dit is gemaakt wordt gekenmerkt door optimale privacy, luxe, stijl en comfort. Dit in combinatie met een optimale lichtinval geven deze moderne villa een bijzondere uitstraling en beleving. In elk geval is er in dit ontwerp ruimte voor:

- 3-4 slaapkamers
- 2-3 badkamers
- Imposante Mastersuite
- Riante living met diverse gedeeltes
- Grote leefleuken
- Dakterras en tuinterras
- Inpandige parkeerkelder
- Ruimte voor gym/wellness
- Separaat gedeelte voor werken aan huis

Geheel naar uw wens wordt het ontwerp gefinaliseerd en begeleiden wij desgewenst namens u integraal de uitvoering tot aan oplevering. Zo mag u rekenen op onbezorgd wonen in luxe en comfort binnen afzienbare tijd.

YOUTUBE
https://youtu.be/98Zy9jATXxk

WAT TE DOEN TEN TIJDE VAN CORONA?
Lees: https://www.smart-property.nl/corona-makelaar.html zodat wij u optimaal van dienst kunnen zijn.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
direct

Bouw

Bouwtype
N.v.t.

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1955 m²

Indeling

Energie

Ligging
Landelijk gelegen, beschutte ligging, aan rustige weg, aan park

Foto's