Actueel woningaanbod
Vorige | Volgende

Platielstraat 20 6211GV Maastricht

Huurprijs € 3.150 per maand

Neem contact met ons op

043-8516188

info@smart-property.nl

Omschrijving

Het centrum van Maastricht staat weer volledig in bloei. Op veel plekken in het centrum in de de winkelstraten rondom de Markt, het Vrijthof, het Amorsplein en het Onze Lieve Vrouweplein bruisen de gezellige winkels, zijn er ramen open en is er volop beweging in het ondernemerschap. Veel mensen buiten voor de dynamiek van de stad. De vele etalages worden nu misschien wel meer dan ooit aandachtig...

Kenmerken

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkel met woonruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Opp winkelruimte
45 m²

Omschrijving

Het centrum van Maastricht staat weer volledig in bloei. Op veel plekken in het centrum in de de winkelstraten rondom de Markt, het Vrijthof, het Amorsplein en het Onze Lieve Vrouweplein bruisen de gezellige winkels, zijn er ramen open en is er volop beweging in het ondernemerschap. Veel mensen buiten voor de dynamiek van de stad. De vele etalages worden nu misschien wel meer dan ooit aandachtig bekeken en mensen gaan weer graag winkelen nu het weer mag en kan.

De straat tussen het Amorsplein en het Vrijthof is de Platielstraat. Veel gezellige kroegen, restaurants alsook kleding- en kapperszaken zijn aan deze gezellige winkelstraat gevestigd. Ten tijde van de veelbezochte koopzondagen een straat met volop bekijks en mensen die langs lopen. Bekend is het winkelpand aan de Platielstraat 20. Voorheen met de veelbekeken juwelenetalage, maar nu beschikbaar voor de ondernemer die zich wil gaan vestigen en desgewenst boven zijn eigen zaak wil wonen. Thans in verhuur via SmartProperty: woon- en winkelpand gelegen aan de Platielstraat 20, 6211 GV Maastricht.

INDELING
Het betreft het totale pand dat bestaande uit de benedenverdieping met etalageraam gelegen direct aan de Platielstraat. Het betreft 45 m2 winkelruimte met ondergelegen een kelder voor opslag en achtergelegen een pantry-keuken-berging met toiletruimte. De bovenwoning biedt een gezellige living met separate ingerichte keuken met dakterras. Er zijn 2 slaapkamers en een badkamer. Hiernaast is er een bergzolder.

WINKELRUIMTE - BENEDENVERDIEPING
De gezamenlijke deur brengt u naar een portaal naar de benedenverdieping alsook de deur met hierachter de trap naar de bovenwoning. Hier is een rolluik geplaatst dat het winkelgedeelte van de bovenwoning separeert. Het betreft thans één grote winkelruimte van ca. 45 m2 vloeroppervlakte en groot etalageraam, Er is een kelder (13 m2) voor opslag en achtergelegen een pantry/opslag met toiletruimte.

BOVENWONING
Via de trap bereikt u de bovenwoning. Deze is momenteel verhuurd tot februari 2022, maar desgewenst hierna ook mee te huren. Bovenaan de trap is eveneens een deur en hierna de sfeervolle gezellige woonkamer (23 m2) voorzien van houten plankenvloer. Sfeervolle elementen als de houten balken, de schouw en vleugelramen zijn behouden gebleven. De volledig ingerichte mooie keuken (11 m2) in L-opstelling is voorzien van een vaatwasser, apothekerskast, koelkast en vriezer, gasfornuis met wasemkap en volop kastruimte. Ook is er hier een buitendeur met toegang naar een klein maar gezellig stads dakpatio (8 m2).

SLAAPGEDEELTE
Via de trap in de woonkamer komt u op de verdieping met het slaapgedeelte voorzien van doorgelegde laminaatvloer. Hier zijn aan de overloop 2 slaapkamers gelegen en de badkamer. De slaapkamer aan de achterzijde (8 m2) heeft het raam aan de dakpatio. De slaapkamer aan de voorzijde (12 m2) met inbouw kastenwand heeft een dakkapel met ramen aan de Platielstraat. De badkamer (6 m2) beschikt over een douche, wastafel en het toilet.

VLIERING
Via de overloop komt u middels de vlizotrap op bergzolder die boven de gehele verdieping gelegen is. Hier is de ketel voor de bovenwoning.

BIJZONDERHEDEN
- Het betreft 2 separate eenheden die zowel separaat als tezamen te huur zijn.
- Momenteel is enkel de winkelruimte beneden te huur, per 1/2/2022 eventueel ook de bovengelegen woning
- De benedenverdieping betreft 45 m2 BVO
- De bovenwoning biedt 80m2 woonruimte (thans is deze verhuurd)
- Per direct beschikbaar
- Gelegen op zeer goede zichtlocatie op 20 m2 van het Vrijthof

PLATTEGRONDEN
- PDF in bijlagen

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Vermelde maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
nee
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkel met woonruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
45 m²
In units vanaf
45 m²
Perceel
60 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Maastricht
Sectie
B
Perceel
999
Oppervlakte
60 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's