Actueel woningaanbod
Vorige | Volgende
Verkocht

Zonnelaan 5 3621 3621 Rekem - Lanaken (B)

Deze woning is verkocht

Neem contact met ons op

043-8516188

info@smart-property.nl

Omschrijving

Het betreft een ruim perceel van 2.706 m2 met de volgende richtlijnen: - maximum bouwbreedte: 23 m - maximum bouwhoogte: 7,05 m - maximum bouwdiepte begane grond: 14,4 m - maximum bouwdiepte verdieping: 13 m - plat dak Vrijstaande achtergebouwen zijn toegestaan enkel in de functie van bergplaats, maximaal 30 m2, kroonlijsthoogte 3,5 m. ONTWERPVOORSTEL SmartProperty is veel meer dan uw makelaar. Als...

Kenmerken

Soort woning
Bouwkavel
Bouwtype
N.v.t.
Status
Verkocht
Aanvaarding
direct

Omschrijving

Het betreft een ruim perceel van 2.706 m2 met de volgende richtlijnen:
- maximum bouwbreedte: 23 m
- maximum bouwhoogte: 7,05 m
- maximum bouwdiepte begane grond: 14,4 m
- maximum bouwdiepte verdieping: 13 m
- plat dak

Vrijstaande achtergebouwen zijn toegestaan enkel in de functie van bergplaats, maximaal 30 m2, kroonlijsthoogte 3,5 m.

ONTWERPVOORSTEL
SmartProperty is veel meer dan uw makelaar. Als vastgoedspecialist kunnen wij u integraal begeleiden om deze prachtige plek volledig naar uw wens te maken. In samenwerking met architect Ir. G.E.J.M. Timmermans, architect BNA van Povše & Timmermans architecten is binnen de richtlijnen een ontwerp uitgewerkt op deze locatie.

LUXE MODERNE VILLA
De luxe moderne villa met prachtige geometrische vormen is van alle gemakken voorzien en biedt op de benedenverdieping op diverse plaatsen ruimte aan leven middels een lounge, een living met haard, eetgedeelte en riante complete leefkeuken. Ook is er een indoor parking met plaats voor 2 auto's. In de riante entreehal is er gastentoilet en vestiaire. Hiernaast geeft de villahoge vide een residentiele ruimtelijkheid en lichtinval. Op de eerste verdieping zijn er 4 slaapkamers voorzien met elk een eigen badkamer. Bovendien is er een fitnessruimte voorzien. De 2 dakterrassen geven hier nog eens extra cachet aan de luxe uitstraling. De villa is optimaal gepositioneerd op het perceel met diverse zonneterrassen rondom om maximaal te kunnen genieten van de prachtige groen omgeven omgeving. Bovendien is er een zwembad voorzien.

ONTWERPFILOSOFIE
'Bij het ontwerpvoorbeeld van deze grote villa (439 m2 bvo + 1.400 m3) hebben we optimaal rekening gehouden met de ligging van de villa ten opzichte van het perceel. Door het creëren van diverse terrassen rondom is er een maximale beleving en contact met de groene omgeving. Door het positioneren van de parking en garage aan de zijkant heeft ook de voortuin extra aanzicht en functie. De indeling van de villa geeft een overzichtelijke harmonie en aangename sfeer. Openheid, ruimte en comfort door een multidimensionaal lijnenspel en indeling van de ruimtes. Een grote vide met een ruime trap geven een verbondenheid van de begane grond met de eerste verdieping. Deze vide doorsnijdt de villa en krijgt indirect daglicht via de gevel en het dak waardoor een spannend en dynamisch lichtspel ontstaat. Op de eerste verdieping zijn vier ruime slaap/werkkamers gesitueerd met ieder een eigen ruime badkamer. Daglicht valt hier in overvloed naar binnen waardoor dit prachtige leef- slaap- en werkruimte zijn met optimaal uitzicht. Daarnaast is een multifunctionele fitness ruimte opgenomen. De architectuur kenmerkt zich door het eenvoudig doch krachtig lijnenspel met subtiel, in elkaar grijpende, volumes.'

Graag informeren wij u nader over de prijs indien wij u ontzorgen en zorgdragen voor de volledige bouw van deze prachtige woonst en alle mogelijkheden.

WAT TE DOEN TEN TIJDE VAN CORONA?
Lees: https://www.smart-property.nl/corona-makelaar.html zodat wij u optimaal van dienst kunnen zijn.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
direct

Bouw

Bouwtype
N.v.t.

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
2706 m²

Indeling

Energie

Foto's